Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Přidat recenzi

Objektiv se zoomem - Canon - Canon - s proměnlivým ohniskem (ZOOM) - 70 mm - 200 mm - f/2.8

Jeden z nejlepších teleobjektivů se zoomem řady EF srovnatelný s objektivy se pevnou ohniskovou vzdáleností. Obsahuje čtyři prvky z UD skla, které opravují chromatické aberace.... více »

Kde koupit

5% (1)

Doporučení od zákazníků

3 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(13 z 13 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Fotografování s tímto objektivem je opravdovou radostí. Měl jsem možnost s ním nějakou dobu pracovat a uvažuji, že bych si ho pořídil i pro soukromé účely.
Kvalita pořízených fotografií je úžasná. V rozích se nerozmazávají, maximálně při nejmenší cloně.
Design objektivu je... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Anonym

Přidáno: 3. dubna 2012

• kvalita
  • cena

kvalita odpovídá ceně, trochu neskladné ale asi jako všechny tele...

Ověřený zákazník FOTO.cz

Petr Hněvsa

Přidáno: 25. února 2012

Zakoupeno v FOTO.cz

Doporučuje produkt
  • Jeden z nejlepších profi zoom objektivů.
  • Nejde sejmout stativová objímka.

Ideální pro foto halových sportů, stejně tak koncertů. Vzhledem ke konstrukci vhodný i do exteriéru. Při focení na celý den doporučuji použít monopod, dost se pronese. Vzhledem ke kresbě lze použít i na portréty, ale vzhledem k hmotnosti jen výjímečně.

• Ano (1)

• +rychlé ostření
  • +odolnost
  • +plná kompatibilita s telekonvertory
  • cena

Pokud vlastníte jakoukoli verzi SLR Canon a poohlížíte se po špičce, co Vám může stejnojmenný výrobce nabídnout ve verzi teleobjektivů, je Canon EF 70-200mm f2.8L USM v tomto rozsahu jedním z nejlepších adeptů.
Nestabilizovaná verze 70-200 je určena jak pro plné senzory ( př. EOS 5D Mark II atd. ) tak pro senzory APS-C ( př. EOS 500D atd.), kde sahá přepočtené ohnisko na kinofilm 112 - 320 mm do hranice ultra tele objektivů. Provedení „L" je zastoupeno se vším všudy - rychlým a tichým ostřením počínaje a kvalitní odolnou konstrukcí konče. Jediná výtka, která se nabízí je stabilizace (jinak dostupná v témže provedení ). Absence stabilizátoru kompenzuje v tomto případě vynikající světelnost f2,8 a samozřejmě cena.

Mám cca 3 roky a mohu vřele doporučit.

• Ano (2)

• Design
  • Značka
  • Světelnost
  • Rychlost ostření
  • Dodávaný vak spolu s objektivem
  • Cena

Design objektivu je exkluzivní bílý. Je to proto, že při fotografování ve vysoké teplotě dochází k rozpínání čoček v objektivu a můžou vznikat horší fotografie. Bílá barva nepřitahuje tolik horko a tak se hodí na fotografování například v poušti.
Světelnost začíná už na F/2.8 a to po celém rozsahu ohnisek!
Ostření probíhá pomocí ultrasonických motorků a tak je téměř okamžité.
Společně s objektivem dostanete také vak, ve kterém objektiv přenášíte.

Cena velmi vysoká a vyrovná se poloprofesionální zrcadlovce. Pokud to ale myslíte s fotografováním vážně, mohu jenom doporučit.

• Ano (13)
Ověřený zákazník DIGIPROFI.CZ

Espiriti

Přidáno: 20. listopadu 2010

Zakoupeno v DIGIPROFI.CZ

• Světelnost,mechanické zpracování,kresba objektivu je výborná,ostrost objektivu na plnou díru je výborná.Celkové použití objektivu je pro fotografii dobré.
  • Nemám žádné proti

Proč jsem si vybral tento objektiv? Chtěl jsem si pořídit střední teleobjektiv. A tento byla myslím ta nejlepší volba.Fotím hlavně krajinu. Další objektiv který chci koupit je CANON 400 5.6 L a CANON 300 4 L IS USM . Pro focení krajiny myslím ta nejlepší volba. Objektiv je vhodný jak pro amatéry tak pro pokročilé fotografy.Objektiv je všestraně použitelný. Je to profesionální kus techniky. To co jsem čekal tak splnil. Kvalita? Je to prostě CANON. Doporučuji

• Ano (2)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník DIGIPROFI.CZ

Jindra Krajčovič

Přidáno: 8. října 2010

Zakoupeno v DIGIPROFI.CZ

• Dobrá cena,rychlé zaslání zboží,dobrá komunikace
  • Nic

• Ne (3)

Milan

Přidáno: 21. února 2011

Zakoupeno v Antikfoto

Na hodnocení je příliš brzy po nákupu. Z důvodů pracovního vytížení jsem čas prověřit práci s objektivem v různých podmínkách.

• Ne (13)

• Ne (7)

Aleš Bedlík

Přidáno: 16. listopadu 2010

Zakoupeno v Antikfoto

• Velmi ostrý a prokreslený obraz
  • Rychlé ostření
  • Sluneční clona se zpočátku nasazovala velmi těžce

Pro majitele fotoaparátů Canon doporučuji nakupovat objektivy pouze Canon.

• Ne (5)

Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí