Nejnovější recenze ze sekce Objektivy
Maximálně spokojený. Doposud jsem používal setový objektiv Canon EF-S 18 - 135 mm F3,5 - 5,6
Super ostré sklo, perfektní sestavení a kvalita.
- zatím jen krátce vyzkoušeno na SONY Alpha 6400
- dělá co má a co je v popisu zboží a recenzi na Megapixel
doporučuji
- Reálně odpovídá udávané kvalitě
Zboží zcela odpovídá mému očekávání
- Ostrý obraz a dobrá kresba.
Objektiv sám o sobě je výborný. Problém je v aparátu Fuji X-H2S, protože při zoomu v režimu video, skokově mění expozici. Dělá to se všemi objektivy s kontakty, včetně Fuji objektivů.
Prostě Nikon,
- Ostrost
- minimální ostřící vzdálenost
- Macro poměr
- Minimální clona 22, ale příjde mi to málo
Velké překvapení. Co má dělat dělá dobře. Oceňuji, že objektiv má stálou velikost.
- Kompaktní
- Kvalita vs.cena
- Lehký
- Dobrá optická kvalita
- Nemá clonový kroužek
- Lehký a malý objektiv
S objektivem jsem spokojený, je malý a lehký a skvělý na cestování. Ostrost je velmi dobrá.
- Ostrá kresba i na plnou díru
- Hezký bokeh
- Barevné podání
- Autofokus na sony A7iii
- Chromatická aberace
- Autofokus na sony a7ii
Základní monofokální objektiv pro systém Micro 4/3, vysoce světelný. Kresba výborná, vinětaci jsem nepozoroval ani při zcela otevřené cloně a při nasazeném filtru s klasickou obrubou. Součástí balení je sluneční clona. Objektivem jsem nadšen.
- Lehký, sadný a rychlé ostření.
- Plastové provedení.
Proti mému staršímu objektivu Canon 70-300 je tento mnohem lepší. Kresba, váha a skladnost.
Ten nastavec vyzaduje trochu sily na spravne nastavenie, co je asi spravne, pretoze potom z toho telefonu nespadne a pekne drzi. Robi to rozumne fotky, je to o dost lepsie nez makro co robi moj telefon sam o sebe. Hlavne je fajn, ze to ma dlhsie ohnisko, takze nie je taky sirokouhly. Ja som spokojna.
v pořádku
It's really great product ! Thank you
- Velikost
- Není
- Ostrost
- Váha
- Velikost
- Světelnost
Objektiv je super. Jen mě zarazilo, že ta krabice od objektivu vypadala jako už rozbalená (kupované jako nové zboží). Čekal jsem, že tam bude ta ochranná páska podle které jde poznat pokud to bylo rozbalené
Za tu cenu skvělý...
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »