Nejnovější recenze ze sekce Objektivy
- Super kresba až do rohů v celém rozsahu zoomu
- Kultivovaný hezký bokeh (na to, že jse o zoom se světelností 2.8)
- Na sony A7 III rychlý a spolehlivý autofokus
- Nezačíná na 24 mm, jinak by byl úplně nejlepší
- Na A7 II zlobí AF (stájoví kolegové 17-28 ani 70-300 nezlobí)
- Mohl by být menší a lehčí :-)
Pro člověka s omezeným rozpočtem jednoznačně nejlepší základní zoom pro Sony FE. Opticky bezvadný, rozměrově a váhou přijatelný. Autofokus je na novějších tělech super, na starších občas pěkně záludný. Mohu-li soudit ze svých zkušeností se 3 kusy, výrobní tolerance jsou minimální a centrování optiky je velmi dobré.
Objektiv je skvělý. Bez dalšího komentáře.
- Za ty peníze super
- Lehký, kompaktní
- Ekvivalent originálu Nikkor
- Je to můj první makroobjektiv. Učím se ho co nejlépe používat spolu s EOS 6 Mark II.
- Na focení detailu ze vzdálenosti 0,26 - 0,5m je nutně potřeba, pokud má být foto zajímavé. Pokud má někdo cit pro zajímavý detail, je to na to nástroj. (Dcera má mnohem vetší cit pro zajímavý detail než já)
- 1. zkušenosti: - nebát se přiclonit, aby hloubka ostrosti nebyla příliš malá.
- 2. - Nespoléhat tolik na optickou stabilizaci a nebát se zvednout ISO kvůli dosažení rozumného času.
- 3. - zvolit co nejlepší variantu ostřícího bodu(ú).
- 4. - když se objektiv v ostření "ztratí" naučit se jak ho rychle zrestartovat.
- Nakonec jsem dal za 5 - Mám stále dost rezervy v učení. Nebudu křivdit objektivu.
- Kvalitní provedení všem doporučuji
- Výší cena
super
super
Vše OK
Lehký, rychlý objektiv, ostrý na plnou clonu zatím žádné mínus.
Základní monofokální objektiv, malý a lehký, komunikuje s tělem fotoaparátu prostřednictvím elektronických kontaktů na bajonetu. Kresbu považuji za dobrou, zobrazení bez distorze. Při cloně 2,8 (= světelnost) bohužel výrazně vinětuje, při cloně 4 je vinětace již přijatelná. Poměr cena:výkon je nepochybně velmi příznivý.
- Vyssi kvalita za nizkou cenu
- Kompaktni design
- Zatím velká spokojenost a na rozdíl od machala2, který "nemněl" čas to vyzkoušet, dávám plný počet bodů. Líbí se mi velký rozsah zoomu a kvalita fotek.
- OK Super
Super
- Úžasný, bezkonkurenční rozsah.
Zdá se mi, že objektiv není tak ostrý, jak jsem doufal při srovnání s ostatními CANON objektivy, které mám.
Za mě neplní žádnou ze slíbených funkcí a k tomu návod přeložený z čínštiny do poloretardované angličtiny. NEKUPOVAT.
- Kompaktní rozměry vzhledem ke světelnosti
- Autofokus
- Přední víčko by mohlo být přesnější a s dírkou na poutko
- malý
- ostrý
- skvělý poměr cena/výkon
- možná jen šroubovací krytka
Ostrý v celém rozsahu, na APS-C super rozsah.
NIKON Z 35 mm f/1,4
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v Afoto
světelnost
lehkost
rychlost
kresba
Zatím nebyl prostor pro testování tohoto objektivu. Dejte mi měsíc na vyjádření.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »